Dove Cameron

Kicsoda Dove Cameron?

Dove Olivia Cameron, születési nevén Chloe Celeste Hosterman 1996 január 15-én látta meg a napvilágot, a Washington állambeli, Seattleben, Philip Alan Hosterman és Bonnie Wallace második gyermekeként. Van egy nővére, Claire Hosterman, aki 1989 március 10-én született, az Egyesült Államokban. Dove 8 évesen kezdett el játszani közösségi színházban, majd családjával Los Angelesbe költözött, amikor 14 éves lett. Francia és skót származású, folyékonyan beszél franciául, mivel gyermekkorában több évet is Franciaországban töltött.

 

 

 
Liv & Maddie

Dovenak a legnagyobb hírnevet A Liv és Maddie című sorozat hozta meg, ahol nyolcvan epizódon keresztül alakította Liv Rooney és Maddie Rooney ikerpár szerepét. Az első epizódot 2013 július 19-én vetítették, a sorozat pedig egészen 2017 március 24-ig tartott.

 
Projektek

Dumplin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam eleifend nisi tellus, id suscipit metus gravida sed. Suspendisse id viverra odio. Donec vel ante nec lectus vestibulum ullamcorper non a arcu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vel ultrices diam. Suspendisse ut justo porttitor, vehicula orci at, pharetra velit. Nunc pretium arcu ut mi gravida condimentum.


Utódok 3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam eleifend nisi tellus, id suscipit metus gravida sed. Suspendisse id viverra odio. Donec vel ante nec lectus vestibulum ullamcorper non a arcu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vel ultrices diam. Suspendisse ut justo porttitor, vehicula orci at, pharetra velit. Nunc pretium arcu ut mi gravida condimentum.
 

A S.H.I.E.L.D. ügynökei
Phil Coulson összeállít egy csapatot, amely az új, misztikus ügyeket nyomozza ki. A csoport tagja egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémius és egy hacker. Kivizsgálják az új jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget.

 

 
Csevegő
 
Partnerek

Jelentkezz!

    

    

    

Vár: martinasmagyar, lali-espositoo,

 
Oldal infó
Szerkesztő: Adeline
Designer: Ninaa
Téma: Dove Cameron
E-mail: dovecamerongp@gmail.com
Szolgáltató: G-Portál

AZ OLDALRÓL:

A www.dovecameron.gportal.hu oldal nem áll kapcsolatban Dove Cameron színésznővel, környezetével vagy családjával. Az oldal csak egy nem hivatalos rajongói oldal, ahol minden információ saját!
 

Bejegyzések

Tings magazin

2018.05.20. 19:27, Adeline

Még május elején hoztam nektek egy bejegyzést, amiben azok a képek voltak, amiket Dove a TINGS magazin számához készült fotósorozatból posztolt az instagram oldalára, most viszont az egész fotósorozatot hoztam el, ami öt darab gyönyörű minőségű képből áll. Nézzétek meg az oldal galériájában.

   

Women of Marvel interjú

2018.05.07. 07:37, Adeline

Insta posztok

2018.05.05. 09:18, Adeline

Dove kedvünkre ismét egyre aktívabb az instagram nevű közösségi oldalain, ahol több képet is megosztott a napokban, gyönyörű virágcsokrokról és a próbáról, ezenkívül pedig két videó került még fel, az egyikben a csodálatos hangját mutatja meg, a másikban pedig szintén a forgatás próbáról láthatunk egy részletet.

@dovecameron: a szívem
@dovecameron: repülőőőő

   

Instagram posztok

2018.05.02. 18:04, Adeline

Dove három új képet töltött fel az instagram oldalára, amelyek a TINGS magazin számához készült fotósorozatból valók. Ugyanez a három kép megtalálható a TINGS magazin hivatalos instagram oldalán és a PopBuzz twitter profilján is.

   

Utódok 3 előzetes

2018.05.02. 16:49, Adeline

Igaz, hogy még februárban kikerült a Descendants 3, vagyis az Utódok harmadik részének az előzetese, de gondoltam megosztom veletek, mert lehet, hogy még van, aki nem látta. Egyébként a film 2019 nyarára várható. :)

Emmy-díjátadó gála

2018.05.01. 19:46, Adeline

Április 27-én került megrendezésre a 45. évi Daytime Creative Arts Emmy-díjátadó gála, amin Dove is részt vett, a Pasadena Civic Auditorium Hangversenyteremben. Dove szerencsére nem üres kézzel tért haza, ugyanis megnyerte élete első Emmy-díját, "Best Performer in Children’s Program" kategóriában, a Disney csatornán vetített Liv & Maddie című sorozatban nyújtott alakításáért.

   

Burberry x Elle's personal style celebration

2018.05.01. 18:21, Adeline

Most pedig rögtön meg is érkeznék nektek az első bejegyzéssel, ami az április 18-án, szerdán megrendezett Burberry x Elle's ünnepség esemény képeit tartalmazza. A Los Angelesben tartott rendezvényen természetesen Dove is megjelent, egy laza Burberry pólóban, fekete szoknyával.

   

Üdvözöl a Dove Cameron web!

2018.05.01. 17:33, Adeline

Üdvözlök mindenkit a legújabb G-Portálos honlapon, a www.dovecameron.gportal.hu-n, ami már a címből is kiderülhetett, Dove Cameron színésznővel foglalkozik. Mivel mostanában nem volt hírességekről szóló honlapom, csak blogokkal próbálkoztam, így arra a döntésre jutottam, hogy megnyitom az oldal kapuit.

Megpróbálok naponta legalább egy bejegyzést hozni, de majd látom, hogy az időm hogy engedi, és persze, hogy mennyire jelennek meg infók Doveról, ugyanis túl sok róla szóló rajongói oldal sajnos nincs. Nem is szeretném tovább húzni a szót, köszöntök minden kedves látogatót, jó nézelődést! :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

MYBEAUTYSALON - AVON ÉRDEKESSÉGEK - MYBEAUTYSALON    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér - Nyilvántartás - Hirdetõtábla - Keresett karakterek    *****    a legnagyobb, a legerõsebb    *****    honor is my loyalty    *****    A Holnap Legendái sorozat magyar rajongói oldala. Tudj meg mindent a közelgõ új évadról és a sorozatról.    *****    Jelenleg nincs karakter-stop érvényben, azaz szabadon hozható bármely faj, bármilyen nembõl és bármely tájegységre -RPG    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    szerepjátk - rengeteg kanon és keresett karakter - izgalmas plotok - pörgõs közösség - FRPG    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Gyors lomtalanítás lakás, garázs, pince, padlás, nyaraló kipakolás kiürítés, elszállítással Somogy megyében.    *****    Lakás lomtalanítás Somogy megyében olcsón.    *****    Ayang, avagy milyen is az élet a világ másik felén    *****    Jótékonysági licit Aprajafalva mentett kutyusaiért! Gyertek! :)    *****    Jótákonysági licit! Gyertek, licitáljatok Aprajafalva mentett kutyusaiért!:)    *****    Diplomás asztrológustól: A nyárra való tekintettel. Horoszkóp + 3 éves elõrejelzés 2000 Ft. a konzultáció ingyenes!Katt!    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG    *****    Unalmas a nyár? Szeretnél kikapcsolódni? Az írás a véredben van? Szeretnéd kiélni a vágyaidat? - CSATLAKOZZ - FRPG    *****    SZEREPJÁTÉK - Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    A te szavazatodra is szükség van, kérlek szavazz a családi napos pályázatunkra. A fõoldalról a szövegre klikkelve...!